Search

Categories

    Blog

    Siapa kata Degree je boleh dapat gaji sebulan RM3,000? SPM pun boleh dapat tau! Bahkan ada potensi untuk dapatkan sehingga RM5,000 lagi!

    Aug 26, 2016

    Paling best lagi gaji yang diberikan bukan sahaja berbaloi tapi lumayan! Satu jam anda boleh peroleh sehingga RM20, kalau sehari? Banyak tu!

    Aug 25, 2016

    Kerja yang melibatkan kerani dan admin office ni biasanya gaji diorang tawarkan biasa-biasa je kan? Kali ini ada satu kerja kosong sebagai Pembantu Admin dengan gaji yang cukup lumayan dan jauh berbeza daripada tempat lain, iatu sebanyak RM3,000-RM3,500! Terkejut tak? Tak perlu nak cari kerja admin dekat tempat lain lagi dan terus mohon kerja kosong ini dan nikmati gaji yang menakjubkan ini.

    Aug 25, 2016