5 Idea Gaya Gambar Kreatif Korang Boleh Tiru & 'Confirm' Boleh Jadikan Korang Famous Nanti!

Haziqah Muhamad
by Haziqah Muhamad
Sep 14, 2018 pada 10:45 AM
Kategori: Trending Semasa

Sekarang ni memang zaman media sosial. Apa-apa perkara luar biasa yang kita paparkan di akaun media sosial kita, pastinya akan menjadi perhatian orang ramai di luar sana. Sebab itulah orang kata, orang-orang biasa macam kita-kita ni pun tak mustahil boleh jadi famous nanti tau!

Tahu tak, cara korang mengambil sesuatu gambar pun boleh jadi antara faktor ikutan orang di luar sana. Di sini kami ada menyediakan contoh gaya gambar kreatif yang korang boleh tiru dan tak mustahil boleh menjadikan korang famous serta menjadi ikutan ramai. Siapa yang suka bergambar tu bolehlah cuba!

 

#1 

 

#2 

 

#3 

 

#4 

 

#5 

 

Jom buat?

 

Sumber: Brightside

 


 

Lagi Kerja Kosong Untuk Korang Mohon!

Jom jadi penghantar makanan di MD Marketing SDN BHD!

Gaji sehingga RM1,500!

Lokasi kerja di Shah Alam

>>> MOHON TERUS DI SINI <<<