LIMA Jawatan Kosong Di Sini! Pendapatan Cecah RM3,200, 2X Gaji Sebulan, Ada Elaun Lagi!

Haziqah Muhamad
by Haziqah Muhamad
Apr 24, 2019 pada 10:38 PM
Kategori: Jenis Pekerjaan

Berita baik untuk korang yang tinggal di area KL & Selangor! The Chicken Rice Shop sekarang ni sedang buka LIMA kekosongan jawatan untuk korang mohon! Jangan terkejut sebab pendapatan yang ditawarkan betul-betul lumayan, ada yang sehingga mencecah RM3,200 sebulan tau! 

Oh, bukan tu je! Siap ada pelbagai manfaat menarik lagi yang ditawarkan tau! Antaranya termasuklah:

 

  • Makanan FREE
  • Bayaran gaji 2x sebulan!
  • Program perkembangan diri dan latihan
  • Peningkatan kerjaya
  • Bonus tahunan
  • Kenaikan gaji tahunan
  • Insentif service
  • Klinik panel perubatan
  • Cuti tahunan
  • Cuti sakit
  • EPF 13%
  • SOCSO
  • Uniform disediakan
  • Latihan disediakan
  • Dan banyak lagi!

 

Berminat nak mohon? Tak perlu tunggu susah-susah, korang cuma perlu klik link permohonan di bawah dan mohon terus! 

 


 

Restaurant Manager / Assistant Restaurant Manager

(Gaji Mencecah RM3,200 | 2X Gaji Sebulan | Bonus)

 

Kelayakan

  • Diploma Minimum dalam mana-mana bidang
  • 2 tahun pengalaman bekerja di mana-mana industri adalah satu kelebihan
  • Kemahiran tinggi dalam bidang khidmat pelanggan
  • Kemahiran interpersonal dan komunikasi yang baik
  • Boleh dipindahkan ke lain-lain cawangan

 

>>> KLIK SINI UNTUK SEMAK | KLIK SINI UNTUK MEMOHON <<<

 


 

Asst. Restaurant Manager Trainee​

(Gaji Mencecah RM2,200 | 2X Gaji Sebulan)

 

Tanggungjawab

  • Membantu Manager Restoran dalam operasi harian restoran termasuklah pengurusan pekerja, inventori dan bekalan.
  • Memastikan dan mengekalkan standard tinggi perkhidmatan, kualiti produk dan kebersihan restoran.
  • Memastikan fasiliti dan peralatan dalam keadaan terjaga berdasarkan standard yang ditetapkan syarikat secara harian.
  • Menjalankan pelbagai tugasan tambahan yang lain sekiranya diperlukan. 

 

>>> KLIK SINI UNTUK MOHON <<<

 

 


 

Supervisor

(Gaji Mencecah RM2,500++ | Bonus | Peluang Naik Pangkat Jadi Manager)

 

Tanggungjawab

  • Membantu Manager Restoran dalam operasi harian restoran termasuklah pengurusan pekerja, inventori dan bekalan.
  • Memastikan dan mengekalkan standard tinggi perkhidmatan, kualiti produk dan kebersihan restoran.
  • Memastikan fasiliti dan peralatan dalam keadaan terjaga berdasarkan standard yang ditetapkan syarikat secara harian.
  • Menjalankan pelbagai tugasan tambahan yang lain sekiranya diperlukan. 

 

>>> KLIK SINI UNTUK MOHON <<<

 


 

Kitchen Crew 

[RM1,800++ | Gaji Bayar 2X Sebulan | Elaun]

 

Kelayakan

  • Warganegara Malaysia.
  • Berusia 18 tahun dan ke atas.

 

>>> KLIK SINI UNTUK MOHON <<<

 


 

Servis Crew

[RM1,800++ | Makanan Percuma | Gaji Bayar 2X Sebulan]

 

Kelayakan

  • Warganegara Malaysia.
  • Berusia 18 tahun dan ke atas.

 

>>> KLIK SINI UNTUK MOHON <<<

 


 

Tunggu apa lagi? Apply jawatan yang ditawarkan sekarang!

Gaji 2x sebulan bukan senang nak jumpa!