Permohonan dibuka! Gaji RM1,4000+ sebagai Kru Restoran, 4x Setahun & Elaun OT di McD Shah Alam

Sera
by Sera
Jul 12, 2019 pada 9:55 AM
Kategori: Jenis Pekerjaan

Mana yang masih mencari kerja di kawasan Shah Alam? Inilah peluang pekerjaan untuk anda! McD Petronas Batu 3 Federal Highway, Shah Alam kini dibuka dan mencari pekerja besar-besaran sebagai KRU RESTORAN! Tak rugi kerja sini dah lah MAKANAN DITANGGUNG 100% oleh majikan, gaji RM1,400++ pun save banyak untuk belanja makan.

Tempat lain pun tak akan dapat peluang macam ni! Peluang apa? Korang tahu tak selepas 6 bulan kalau korang perform akan ada kenaikan pangkat ke jawatan Assistant Manager! Fuhh siapa tanak kan? Naik pangkat ofcourse gaji pun naik! Tapi kalau rasa gaji RM1,400 tak cukup jangan risau sebab korang boleh kerja lebih masa. Kalau banyak buat OT banyak lah pendapatan bulanan. Cakap pasal bulanan, hah nak bagitau jugak tempat lain bonus mungkin 1-2 kali je setahun dekat sini BONUS 4X setahun!! Bukan auta ini fakta. Banyak lagi manfaat untuk korang sebenarnya!

Dah, tak perlu fikir lama-lama. Pilih lokasi kerja di bawah ni dan terus je mohon. Ingat, mohon terus kalau tak nak terlepas!


 

KRU RESTORAN

[RM1,400++ | Full Time | Bonus 4x Setahun | Kenaikan Pangkat ke Assitant Manager]

>> Borang permohonan <<

 

Kelayakan

  • Warganegara: Malaysia / Berstatus Permastautin Tetap
  • Berumur 19 tahun ke atas
  • Berkomunikasi dengan baik
  • Mempunyai personaliti menarik 

 

Manfaat Tambahan

  • Gaji RM1,400++
  • Elaun Ot
  • Bonus x4 setahun
  • Kenaikan Gaji
  • Cuti Tahunan
  • Makanan & Perubatan Percuma
  • Kenaikan pangkat > Asst Manager (Dalam 6 Bulan)*

 

Lokasi Kerja

  •  McD Petronas Batu 3 Federal Highway, Shah Alam

Siapa yang duduk kawasan Shah Alam tu, inilah peluang keemasan untuk korang!

Jadi cepat-cepatlah mohon Kru Restoran McDonald's ni sekarang!

>> Borang permohonan <<