[WALK IN INTERVIEW] - Geng Kuantan! Mohon Jadi Tearista Di Sini, Pendapatan RM2,000, Hostel* Disediakan Tau!

Haziqah Muhamad
by Haziqah Muhamad
May 17, 2019 pada 9:03 PM
Kategori: Jenis Pekerjaan

Lagi peluang kerja kosong untuk orang-orang sekitar Kuantan mohon! Tinggal di luar kawasan ni? Tak jadi masalah sebab korang pun boleh mohon jugak! Siap ada **hostel  disediakan tau! Tak payah susah-susah nak cari rumah sewa! 

Sekarang ni Tealive Asia sedang mencari Tearista untuk mengisi kekosongan di cawangan sekitar KL dan Selangor. Korang mesti teruja bila tengok pendapatan dan manfaat yang ditawarkan sebab betul-betul menarik weh! 

Kalau korang mohon kerja di sini, korang memang masyuk sebab pendapatan yang ditawarkan adalah RM2,000! Bukan tu je, siap ada insentif bulanan, manfaat perubatan, cuti tahunan dan banyak lagi! Untungnya!

Jadi kalau taknak terlepas peluang kerja dengan manfaat yang best ni, pastikan korang ke Walk In Interview di Kuantan nanti tau!

 

Klik link walk in interview di bawah:

 


 

1. Kru Tearista 

Temuduga di Kuantan ( Kerja Di KL)

>>> KLIK UNTUK BORANG WALK IN INTERVIEW <<<

[Pendapatan RM2,000 | Insentif | Hostel*]

 

MANFAAT TAMBAHAN

  • Pendapatan sehingga RM2,000
  • Insentif Bulanan
  • Cuti Tahunan
  • Cuti Sakit
  • Manfaat Perubatan
  • Program Kemajuan Kerjaya
  • Kelas Pengendalian Makanan & Sijil
  • Suntikan tipus disediakan
  • Latihan yang disediakan
  • KWSP & PERKESO
  • Banyak Manfaat Lagi!

 

KELAYAKAN

  • Warganegara: Malaysia
  • Min SPM
  • Tidak Perlu Pengalaman

 

TANGGUNGJAWAB

  • Mengambil pesanan dan memberi khidmat kepada pelanggan
  • Mengesyorkan pelanggan dengan item tambahan atau mempromosikan produk lain
  • Sediakan minuman mengikut pesanan pelanggan

 

 

>>> KLIK UNTUK BORANG WALK IN INTERVIEW <<<

 


 

Geng-geng Kuantan, jangan lepaskan peluang ni tau!

Klik link permohonan yang disediakan dan hadirkan diri ke walk in interview nanti!