[Walk In Interview] - Jom Jadi Tearista Di KL & Selangor, Pendapatan RM2,000, Siap Insentif & Latihan Lagi!

Haziqah Muhamad
by Haziqah Muhamad
May 17, 2019 pada 8:57 PM
Kategori: Jenis Pekerjaan

Korang yang tinggal di sekitar KL, ini ada peluang baik untuk korang yang nak join dan bekerja di Tealive! Dah lama tunggu kekosongan jawatan kosong di sini kan? Haa inilah peluang untuk korang mohon! Jom mohon kerja sebagai Tearista di sini! Korang mesti teruja bila tengok pendapatan dan manfaat yang ditawarkan sebab betul-betul menarik weh!

Sesiapa yang tahu ada kerja kosong di Tealive ni mesti mereka takkan lepaskan peluang sebab pendapatan yang ditawarkan cukup lumayan iaitu RM2,000 weh! Eh, bukan tu je tau, siap ada elaun bulanan, cuti tahunan dan banyak lagi! Oh, siap ada hostel lagi disediakan tau! Jadi tak perlu fikir pasal rumah dah!

Berminat untuk walk in interview? Klik terus link untuk Walk In Interview di bawah ni tau!

 


 

1. Kru Tearista (KL & Selangor)

>>> KLIK UNTUK BORANG WALK IN INTERVIEW <<<

[Pendapatan RM2,000 | Insentif | Hostel*]

 

MANFAAT TAMBAHAN

  • Pendapatan sehingga RM2,000
  • Insentif Bulanan
  • Cuti Tahunan
  • Cuti Sakit
  • Manfaat Perubatan
  • Program Kemajuan Kerjaya
  • Kelas Pengendalian Makanan & Sijil
  • Suntikan tipus disediakan
  • Latihan yang disediakan
  • KWSP & PERKESO
  • Banyak Manfaat Lagi!

 

KELAYAKAN

  • Warganegara: Malaysia
  • Min SPM
  • Tidak Perlu Pengalaman

 

TANGGUNGJAWAB

  • Mengambil pesanan dan memberi khidmat kepada pelanggan
  • Mengesyorkan pelanggan dengan item tambahan atau mempromosikan produk lain
  • Sediakan minuman mengikut pesanan pelanggan

 

 

>>> KLIK UNTUK BORANG WALK IN INTERVIEW <<<

 


 

Jadi untuk korang yang tinggal sekitar KL tu, apa tunggu lagi? Mohonlah!