Wanita Ini Kongsi Cara Nak 'Customize' Minuman Starbucks Dan Hasilnya...

Haziqah Muhamad
by Haziqah Muhamad
Apr 17, 2019 pada 10:42 AM
Kategori: Gaya Hidup

Ada sesiapa peminat tegar minuman Starbucks tak kat sini? Selalunya korang order macam mana ye? Korang sebut je nama minuman dalam menu ataupun customize rasa ikut rasa tekak sendiri? Ataupun korang sebenarnya tak tahu pun cara nak customize minuman di Starbucks, sebab tulah terpaksa pesan je apa yang dah tertulis dalam menu? Hehe.

 

Hmm, macam mana nak customize minuman di Starbucks ye?

 

Untuk korang yang tak tahu nak order atau customize minuman di Starbucks, apa kata korang ikut tutorial yang diajar oleh wanita ini, Nia menerusi perkongsian thread di akaun twitternya. Lepas baca, bolehlah try order kat Starbucks nanti!

 

 

1. Butterbeer 'Acah-acah'

 

2. Green Tea Frapp Chips

 

3. Caramel Macchiato

 

4. Red Velvet Frapp

 

5. Forrero Rocher Frapp

 

6. Iced Latte

 

7. Hot Latte

 

8. Mocha

 

9. Iced Americano

 

Untuk lihat lebih banyak lagi minuman yang dah pernah dia customize dan perkongsian lain, boleh terus saja ke twitter Nia ya! Ada yang dah try? Kalau dah, jangan lupa share dengan admin ye!