Boleh Terus Call Majikan! Jika Ada Lesen B2 Di Kajang & Cheras! Pendapatan RM2,300++, Siap Pelbagai Elaun!

Nazatul
by Nazatul
May 17, 2018 pada 7:42 AM
Kategori: Jenis Pekerjaan

Selalunya kalau nak mohon kerja mesti kena tunggu sehingga berminggu-minggu untuk dapat respons, kan? Tapi kalau korang mohon kerja di cawangan McDonald's sekitar Kajang & Cheras, korang tak perlu menunggu lama sebab McDonald's sedang mencari Penghantar Makanan segera! Ada 5 lokasi yang sedang buka kekosongan sekarang ni di sekitar Kajang & Cheras ni. Korang klik je link di bawah ni untuk memohon, lepas tu terus akan dapat nombor telefon pihak pengurusan outlet tu tau!

Beruntung kalau dapat kerja di sini sebab pendapatan yang ditawarkan hingga RM2,300 sebulan! Dah lah ada banyak elaun best yang disediakan seperti elaun petrol, elaun penghantaran, elaun OT dan banyak lagi! Makanan dan minuman pun FREE! Bukan setakat ni sahaja, setiap tahun ada kenaikan gaji dan 4x bonus setahun

Nak dipanggil interview segera? Klik terus link permohonan di bawah ni:

 


Penghantar Makanan 

Pendapatan RM2,300++ Sebulan

 

Kelayakan

  • Berumur 19 tahun dan ke atas.
  • Mempunyai motosikal sendiri.
  • Mempunyai lesen Sah (Kelas B2).
  • Pemohon haruslah warganegara Malaysia atau berstatus Permastautin Tetap.
  • Berpesonaliti menarik, bertenaga dan berkelakuan positif

 

Tanggungjawab

  • Menghantar produk makanan kepada para pelanggan dalam masa yang ditetapkan dengan cara yang profesional
  • Mengekalkan etika jalan raya yang baik kepada pengguna jalan raya yang lain
  • Sanggup membantu dalam operasi restoran sekiranya tiada penghantaran
  • Memastikan keadaan restoran bersih dan kemas.
  • Menghasilkan produk berkualiti dan layanan yang pantas dan mesra.

 

Manfaat Tambahan

  • Pendapatan Bulanan RM2,300++
  • Elaun Penghantaran
  • Elaun Petrol
  • Elaun Motosikal
  • Elaun Telefon
  • Elaun Kerja Lebih Masa (OT)
  • Kenaikan Pangkat ke Assistant Manager Dalam 6 Bulan
  • 4x Bonus Setahun
  • Makanan & Perubatan Percuma
  • Kenaikan Gaji Tahunan
  • Cuti Tahunan
  • Cuti Sakit
  • Pelbagai manfaat lagi!

 

Lokasi Kerja

(A)  McDonald's Bandar Tun Hussein Onn

>>> KLIK SINI UNTUK MOHON <<<

 

(B)  McDonald's Shell Mahkota Cheras

>>> KLIK SINI UNTUK MOHON <<<

 

(C)  McDonald's Prima Saujana Kajang

>>> KLIK SINI UNTUK MOHON <<<

 

(D)  McDonald's Kajang Perdana

>>> KLIK SINI UNTUK MOHON <<<
 

(E) McDonald's Bandar Sri Putra

>>> KLIK SINI UNTUK MOHON <<<

 


 

Lokasi kekosongan adalah di cawangan McDonald's seperti yang tertera di atas.

Nak kerja cepat? Malas nak tunggu lama?

Mohon kerja ni sekarang sebab respons segera!