Bulan Madu Romantis Di Bali, Menginap Di Villa Mewah & 'Private Pool' Serendah RM1K Je?

Haifa Nasir
by Haifa Nasir
Jan 16, 2019 pada 10:03 AM
Kategori: Gaya Hidup

Selamat pengantin baru min nak ucapkan khas buat korang & pasangan yang baru melangsungkan perkahwinan tu! 

Jadi dah berdua ni mesti teringin nak pergi honeymon meluangkan masa-masa terluang bersama-sama kan? Kalau boleh nak cipta banyak kenangan dan memori indah bersama. Sebelum ni tak halal nak keluar berdua ni dah halal tapi duit pulak yang jadi masalah utama nya!

Haa.. ni ada jalan penyelesaian untuk permasalahan korang tu! Jom ikuti perkongsian gadis manis  Intanabila Bazli di laman Facebook nya, beliau memilih Bali sebagai destinasi untuk dikunjungi bagi tujuan 'berbulan madu' bersama pasangan tercinta! Tapi apa yang mengujakan adalah penggunaan bajet yang cukup minima, siap ada kolam renang tertutup & private lagi tu. Di tambah pula dengan intenerari perjalanan yang padat dan cukup menyeronokan!

Nak tau macam mana cara yang dilakukan oleh pasangan muda ni? Jom baca!

Bajet RM 1,000 je? Takde Masalah! Jom 'Bulan Madu'

'Day 1 & 2'

'Day 3'

'Day 4 & 5'

WAJIB muat turun aplikasi KLOOK!

Fuhhhhh! Memang best intinerari dia dengan 'cash flow' yang cukup minima weh! Apa lagi tunggu untuk pasangan pengantin baru tu, jom la pergi honeymoon berpakej bajet macam ni! Kenapa bayar lebih? Kalau memang boleh berjimat kan? Duit lebih tu boleh la guna untuk melancong ke tempat-tempat lain pula bersama insan tersayang. Setuju tak?Kongsikan pendapat korang kat ruangan komen tau!