Cari Kerja Baru? Jom Ke 'Open Interview' Jawatan Assistant Restaurant Manager Trainee, Ada Asrama!*

Haziqah Muhamad
by Haziqah Muhamad
Dec 11, 2018 pada 6:58 AM
Kategori: Jenis Pekerjaan

Tahun 2018 dah nak sampai penghujung ni. Ada yang tengah berkira-kira nak tukar angin dan cari kerja baru? Atau ada yang sampai sekarang pun belum dapat kerja lagi? Korang jangan susah hati! Jomlah mohon kerja di Pizza Hut cawangan KL sebagai Assistant Restaurant Manager Trainee! 

Kenapa korang kena mohon kerja di sini? Selain gaji yang lumayan RM1,700 sebulan, korang turut akan diberikan manfaat tambahan seperti makan ditanggung dan banyak lagi manfaat lain! Tiada tempat tinggal? Jangan risau! Asrama turut disediakan bergantung kepada lokasi.* 

Tak mahu tunggu lama dan nak mulakan kerja segera? Korang berpeluang untuk hadirkan diri ke temuduga terbuka yang akan diadakan pada minggu hadapan. Nak dapatkan info temuduga terbuka tersebut? Whatsapp terus nombor Pengurus yang disediakan di bawah:

 


 

Assistant Restaurant Manager Trainee

[ RM1,700 | Makan FREE | Asrama Disediakan* ]

 

Kelayakan

  • Ijazah atau Diploma dalam mana-mana bidang (terutama dalam bidang berkaitan seperti F & B, Pengurusan Hotel dan lain-lain).
  • Bahasa Malaysia & Bahasa Inggeris yang baik.
  • Keperibadian yang baik dengan keupayaan untuk bekerja secara berdikari.
  • Kepimpinan yang kuat, bertenaga, teratur dan bermotivasi diri.
  • Bersedia untuk kerja shift dan hujung minggu.
  • Keperluan umur: 21-35 tahun
  • Calon dengan SPM / STPM min 2 tahun dalam industri perkhidmatan makanan juga akan dipertimbangkan.

 

Tanggungjawab

  • Untuk memimpin dan memaksimumkan jualan restoran, keuntungan, pelanggan dan kecekapan operasi melalui pengurusan yang berkesan.
  • Membantu membina kemampuan orang dalam pengambilan, pemilihan dan latihan.
  • Menyelaras dan mengendalikan fungsi kakitangan pengurusan restoran di setiap jabatan.
  • Memainkan peranan penting dalam menyampaikan perkhidmatan pelanggan yang baik.
  • Pemikiran analitik.
  • Mampu untuk memimpin, melatih dan mengawasi pasukan perniagaan penyampaian.

 

Manfaat Tambahan

  • Makanan disediakan
  • EPF & SOCSO
  • Asrama disediakan (bergantung kepada lokasi*)

 

Lokasi Kerja

  • Selayang (Asrama Lelaki Disediakan)
  • Kepong Metro (Asrama Lelaki Disediakan)
  • Komplex Mutiara (Asrama Lelaki Disediakan)
  • Tmn Putra Tmn Maluri (Tiada Asrama Disediakan)
  • Tmn Permata Sentul Melawati ( Tiada Asrama Disediakan)

 

>>> KLIK SINI UNTUK MOHON <<< 

 


 

PELUANG KE TEMUDUGA PIZZA HUT

 

Korang berpeluang untuk menghadirkan diri ke temuduga terbuka Pizza Hut Cawangan KL!

Whatsapp terus Pengurus di bawah untuk dapatkan info temuduga:

Miss Alena: 0133003111