Search

Kategori

    Hanya Part Time Tapi Mampu Raih Gaji Mencecah RM2000 Sebulan. Siapa Tak Nak?

    Shasha
    by Shasha
    Mar 20, 2017

    Siapa kata berkelayakan SPM tak mampu raih gaji banyak? Syarikat Presmatek Sdn Bhd mahu tawarkan gaji sehingga RM2000 sebulan sebagai Part Time Kerani@Admin. Wah gaji part time memang masyuk habis ni!

    Lokasi kerja ini berada di Solaris Dutamas, Kuala Lumpur. Jangan tunggu lagi, jom mohon segera sebelum kena kebas!

    Kerani@Admin

    >> Klik Sini Untuk Mohon : Kerani@Admin

    Kelayakan

    • Minimum kelayakan SPM dan ke atas
    • Mempunyai kemahiran komputer seperti Microsoft Word, Excel, Outlook dan PowerPoint.

    Tanggungjawab

    • Mengendali walk-in klien secara profesional
    • Menguruskan kerja-kerja am pentadbiran
    • Mengendali perkhidmatan kurier keluar / masuk 
    • Mmebuat kerja-kerja kerani dan pentadbiran

    Manfaat Tambahan

    • EPF & SOCSO
    • Tawaran gaji yang menarik

    >> Klik Sini Untuk Mohon : Kerani@Admin

    Blog

    Tapi, pernah tak korang terfikir dengan mencuri duit satu sen ni boleh jadi jutawan? Ini adalah satu kisah benar yang terjadi pada tahun 1990 yang mengisahkan seorang pegawai bank yang bergaji biasa je menjadi kaya raya hanya dengan mencuri duit satu sen sahaja. 

    Feb 14, 2018

    Mengejar gaya hidup sampai sanggup jadi hamba hutang selama 9 tahun

    Feb 12, 2018

    Mungkin ada dalam kalangan pembaca di sini yang perasan tentang adanya peniaga yang menjual McNuggets McDonald's secara online. Menurut peniaga tersebut, nugget tersebut bukanlah nugget ala McD, homemade atau sebagainya, tetapi i memang 100% nugget keluaran McD.

    Feb 15, 2018

    Walaupun dah banyak kali dikongsi mengenai etika permohonan kerja yang betul, namun masih ramai lagi yang buat silap. Kesilapan yang sama jugak yang dibuat berulang kali. Nanti bila tak dapat kerja, mulalah buat tanggapan yang bukan-bukan. 

    Feb 16, 2018

    Agak keterlaluan apabila HR Manager ini memperlekehkan jobseeker kerana tidak fasih berbahasa Inggeris, sangat biadap dan tak profesional langsung!

    Feb 17, 2018