Search

Kategori

  Hanya Part Time Tapi Mampu Raih Gaji Mencecah RM2000 Sebulan. Siapa Tak Nak?

  Shasha
  by Shasha
  Mar 20, 2017

  Siapa kata berkelayakan SPM tak mampu raih gaji banyak? Syarikat Presmatek Sdn Bhd mahu tawarkan gaji sehingga RM2000 sebulan sebagai Part Time Kerani@Admin. Wah gaji part time memang masyuk habis ni!

  Lokasi kerja ini berada di Solaris Dutamas, Kuala Lumpur. Jangan tunggu lagi, jom mohon segera sebelum kena kebas!

  Kerani@Admin

  >> Klik Sini Untuk Mohon : Kerani@Admin

  Kelayakan

  • Minimum kelayakan SPM dan ke atas
  • Mempunyai kemahiran komputer seperti Microsoft Word, Excel, Outlook dan PowerPoint.

  Tanggungjawab

  • Mengendali walk-in klien secara profesional
  • Menguruskan kerja-kerja am pentadbiran
  • Mengendali perkhidmatan kurier keluar / masuk 
  • Mmebuat kerja-kerja kerani dan pentadbiran

  Manfaat Tambahan

  • EPF & SOCSO
  • Tawaran gaji yang menarik

  >> Klik Sini Untuk Mohon : Kerani@Admin

  Ekspo Maukerja 2017 Johor Edition telah kembali!

  Blog

  Penggunaan laptop atau desktop dah jadi seperti satu kemestian dalam kehidupan seharian kita. Lebih-lebih lagi bagi individu yang bekerja ataupun pelajar yang masih belajar. 

  Dec 04, 2017

  Bagi pelajar universiti mahupun kolej, cuti semester kebiasaannya akan mengambil masa selama dua hingga tiga bulan lamanya. Selalunya jarang-jarang tempat yang akan buka jawatan kosong untuk calon pekerja dalam masa yang sangat singkat. Ada tu memanglah, tapi tak banyak.

  Dec 04, 2017

  Zaman sekarang jenis pekerjaan bukanlah pengukur bagi kejayaan seseorang, jika dapat kerja yang 'elok' adakah ia mampu memberikan kepuasan yang anda impikan? Pepatah moden "keluar dari zon selesa jika ingin berjaya" itu ternyata benar. Buktinya, kecakalan mengharungi liku-liku kehidupan pengasas kosmetik Secret Of Beauty Aznora Baharom ini ternyata membuahkan hasil.

  Dec 07, 2017

  Bila bercakap soal interview kerja, dah macam-macam tips yang dikongsikan dan boleh dijadikan panduan menerusi internet, buku jawapan temuduga dan sebagainya. Tapi masih lagi ada sesetengah individu tetap membuat kesilapan ketika menghadiri sesi interview kerja.

  Dec 05, 2017

  Sudah lama tamatkan pengajian tetapi masih belum mendapat pekerjaan yang bersesuaian dalam bidang admin? Di sini ada LIMA kerja kosong yang boleh direbutkan khas untuk mereka yang menetap di Johor.

  Dec 06, 2017