Search

Kategori

    Hanya Part Time Tapi Mampu Raih Gaji Mencecah RM2000 Sebulan. Siapa Tak Nak?

    Shasha
    by Shasha
    Mar 20, 2017

    Siapa kata berkelayakan SPM tak mampu raih gaji banyak? Syarikat Presmatek Sdn Bhd mahu tawarkan gaji sehingga RM2000 sebulan sebagai Part Time Kerani@Admin. Wah gaji part time memang masyuk habis ni!

    Lokasi kerja ini berada di Solaris Dutamas, Kuala Lumpur. Jangan tunggu lagi, jom mohon segera sebelum kena kebas!

    Kerani@Admin

    >> Klik Sini Untuk Mohon : Kerani@Admin

    Kelayakan

    • Minimum kelayakan SPM dan ke atas
    • Mempunyai kemahiran komputer seperti Microsoft Word, Excel, Outlook dan PowerPoint.

    Tanggungjawab

    • Mengendali walk-in klien secara profesional
    • Menguruskan kerja-kerja am pentadbiran
    • Mengendali perkhidmatan kurier keluar / masuk 
    • Mmebuat kerja-kerja kerani dan pentadbiran

    Manfaat Tambahan

    • EPF & SOCSO
    • Tawaran gaji yang menarik

    >> Klik Sini Untuk Mohon : Kerani@Admin

    Blog

    Jauh dari tempat kerja punca cepat mati? Menarik betul info ini. Apa kaitannya antara jauh dari tempat kerja dengan kesihatan? Jenaka ataupun benar?

    Oct 11, 2017

    Bagi pengguna iPhone, ini adalah amaran tentang jenis dan taktik baru hacker 'pancing' pengguna untuk mendapatkan data yang manda memberi melalui ID Apple. Mereka akan membuat pop-up log masuk palsu yang seakan-akan sama seperti yang digunakan oleh Apple, ini sudah sedia maklum oleh pakar.

    Oct 14, 2017

    Kandungan dalam surat tersebut puji 'melambung-lambung' kononnya dia seorang 'mentor' yang telah memberikan sumbangan penting pembangunan professional pekerja itu kerana tunjuk ajar dan bimbingannya sepanjang berkhidmat di syarikat tersebut.

    Oct 12, 2017

    Ramai yang pening kepala nak buat pembayaran semula bagi pinjaman PTPTN. Cuba bayangkan, tak semua orang akan terus bekerja selepas tamat belajar. Ada yang masih menganggur dan belum bekerja, ada yang lepas kahwin terus jadi suri rumah dan mengharapkan suami untuk tanggung semuanya. Inilah antara faktor-faktor yang menghalang seorang peminjam untuk membayar hutang mereka dengan PTPTN.

    Oct 16, 2017

    Tujuannya di sini adalah kerana ada yang hantar email dengan subject "hihi" ataupun attach cover letter tapi body email langsung biarkan kosong macam tu je. Jangan lah buat kesilapan sebegitu. Mohon dengan tertib dan ikut panduan yang telah diajar ya. Kalau korang ikut cara ni, senang terus nak forward email application dekat bos! 

    Oct 13, 2017