KFC Bagi Satu Ketul Ayam FREE Bila Beli Snack Plate & Dinner Plate Combo Sekarang!

Haziqah Muhamad
by Haziqah Muhamad
Mar 15, 2019 pada 12:53 PM
Kategori: Trending Semasa

Hmm, dah tengah-tengah bulan ni, normal lah tu kalau makan pun kena berjimat-cermat kan? Maklumlah, sementara nak tunggu gaji ni. Hehe. Tapi kadang-kadang tu teringin jugak nak makan sedap sikit. Ada tak restoran yang tawarkan makan sedap yang berbaloi-baloi dengan harga?

Haa tak rugi korang baca artikel ni sebab ada berita baik untuk korang yang nak makan sedap dan berbaloi! Tahu tak sekarang ni KFC sedang buat promo best? Promo apa tu? Kalau korang beli Snack Plate Combo atau Dinner Plate Combo, korang akan dapat extra seketul lagi ayam weh! Aduh, dah terbayang-bayang dah ayam goreng KFC yang sedap tu!

 

 

 

Ini untuk Snack Plate Combo

 

Ini untuk Dinner Plate Combo

 

Tarikh Promo bermula dari sekarang sampai 22 Mac 2019 ni je tau!

Jadi jangan lupa serbu!