Korang Yang Pakai iOS Ni, Nak Tonton Movie Baru HD Tak? Install Apps Ni

Izuan
by Izuan
Jul 12, 2018 pada 10:52 AM
Kategori: Trending Semasa

Tak sempat pergi wayang, atau lebih suka lepak kat rumah? Memang pos ini untuk korang, korang install apps ini pakai phone je! Tak perlu buka lap top bagai. Huijung-hujung minggu boleh layan movie sambil baring tengok movie tu.

Apa yang bestnya movie baru-baru pun ada tau! Cuma ia terhad kepada pengguna iOS sahaja. Oh ya! Movie-movie baru ni kalau korang nak tahu HD lagi! Sekarang, scroll baeah lagi dan ikut tutorial ni,

Download Appvalley. Dalam appvalley tu blh g download salah satu daripada4 jenis apps ni

Cara download : Pergi safari download appvalley

Pergi setting->general

Device management->lps tu tekan trust.

Siap!

Sumber


 

Beminat nak jana income yang boleh bagi komisyen mencecah RM 5,000?

MOHON LAH SEKARANG!!