Management Trainee & Executive Management Trainee! RM2,000, 5 Hari Bekerja Di KL, Selangor & Penang!

Haziqah Muhamad
by Haziqah Muhamad
Feb 19, 2019 pada 4:19 PM
Kategori: Jenis Pekerjaan

Korang tahu tak, syarikat F&B menawarkan banyak manfaat menarik yang jarang boleh didapati di syarikat lain. Antara manfaat yang ditawarkan termasuklah cuti tahunan, cuti sakit, peluang naik pangkat dan banyak lagi! Biasanya syarikat lain memberikan sekali bonus je kan dalam masa setahun? Tapi di F&B, boleh dapat 4 kali bonus setahun!

Jadi, berminat nak bekerja dalam bidang F&B tetapi tak tahu kat mana nak mohon? McDonald's kini sedang aktif mencari pekerja untuk jawatan kosong sebagai Executive Management Trainee dan Management Trainee. Pendapatan basic bulanan RM2,000, tu tak termasuk dengan elaun dan sebagainya. McDonald's juga menyediakan makanan percuma untuk pekerja tau. Wah, boleh jimat ni!

Tunggu apa lagi? Lihat maklumat lengkap di bawah dan teruslah mohon!

 


 

Executive Management Trainee 

[Diploma + Basic RM1,800 + 5 Hari Bekerja]

 

Kelayakan

  • Pemegang Diploma dalam bidang F&B, Retails, Hospitality/Customer Service, Business, Entrepreneurship, Food Technology/ Halal Management dan sebagainya
  • Boleh berkomunikasi dalam Bahasa Melayu & Inggeris
  • Boleh bekerja shift, hujung minggu dan cuti umum
  • Pemegang Degree boleh mohon jawatan (Management Trainee) >>> http://bit.ly/2Eh7uKk

 

Tanggungjawab

  • Anda akan bekerjasama dengan pasukan pengurusan restoran dalam menguruskan operasi restoran dengan pandangan untuk mencapai hasil perniagaan yang lebih besar dari saluran keluar terpilih melalui People, Equipment dan Product.
  • Anda akan membantu menetapkan sasaran, menguruskan belanjawan dan mengawal stok, serta membantu merekrut, melatih dan memotivasi Ahli Krew

 

Manfaat Tambahan

  • Basic RM1,800
  • 5 Hari Bekerja sahaja!
  • Makanan percuma
  • Elaun Syif RM200 **
  • 4x Bonus setahun **
  • Dilindungi insurans perubatan
  • Cuti tahunan
  • SOCSO
  • EPF
  • Menyediakan Accelerated Management Trainee Program

 

Lokasi Kerja

  • Cawangan McD sekitar Sekitar Kuala Lumpur / Selangor ​

 

>>> KLIK SINI UNTUK MOHON SEKARANG! <<<

 


 

Management Trainee 

[Basic RM2,000 + 5 Hari Bekerja - KL / Selangor]

 

Kelayakan

  • Mempunyai Diploma & Ijazah Sarjana (Degree) dalam bidang yang berkaitan (hospitaliti, pengurusan makanan, peruncitan, khidmat pelanggan, perniagaan, keusahawanan, teknologi makanan, pengurusan halal dan sebagainya)
  • Fasih bertutur dalam Bahasa Melayu dan Inggeris.
  • Boleh bekerja shift, hujung minggu dan cuti umum
     

Tanggungjawab

  • Bekerjasama dengan pasukan pengurusan restoran dalam menguruskan operasi restoran dengan pandangan mencapai hasil perniagaan yang lebih besar outlet yang dipilih melalui People, Equipment dan Product.

  • Membantu menetapkan objektif, mengurus belanjawan dan mengawal stok & membantu dalam merekrut, melatih dan memberi motivasi kepada ahli kru.


Manfaat tambahan

  • Gaji basic Management Trainee RM 2,000
  • Kerja 5 hari seminggu
  • Elaun shif sehingga RM200**
  • Bonus 4x setiap tahun**
  • Elaun Makanan
  • Elaun Perubatan
  • Cuti tahunan
  • Menyediakan Accelerated Management Trainee Program

 

Lokasi Kerja

  • Cawangan McD sekitar KL & Selangor

 

>>> KLIK SINI UNTUK MOHON SEKARANG! <<<

 


 

Management Trainee 

[Basic RM2,000 + 5 Hari Bekerja - Penang]

 

Kelayakan

  • Mempunyai Diploma & Ijazah Sarjana (Degree) dalam bidang yang berkaitan (hospitaliti, pengurusan makanan, peruncitan, khidmat pelanggan, perniagaan, keusahawanan, teknologi makanan, pengurusan halal dan sebagainya)
  • Fasih bertutur dalam Bahasa Melayu dan Inggeris.
  • Boleh bekerja shift, hujung minggu dan cuti umum
     

Tanggungjawab

  • Bekerjasama dengan pasukan pengurusan restoran dalam menguruskan operasi restoran dengan pandangan mencapai hasil perniagaan yang lebih besar outlet yang dipilih melalui People, Equipment dan Product.

  • Membantu menetapkan objektif, mengurus belanjawan dan mengawal stok & membantu dalam merekrut, melatih dan memberi motivasi kepada ahli kru.


Manfaat tambahan

  • Gaji basic Management Trainee RM 2,000
  • Kerja 5 hari seminggu
  • Elaun shif sehingga RM200**
  • Bonus 4x setiap tahun**
  • Elaun Makanan
  • Elaun Perubatan
  • Cuti tahunan
  • Menyediakan Accelerated Management Trainee Program

 

Lokasi Kerja

  • Cawangan McD sekitar Penang

 

>>> KLIK SINI UNTUK MOHON SEKARANG! <<<

 


 

Banyak gila kan manfaat tambahan yang diperuntukan bagi pekerja McD!

Cepat mohon sebelum terlambat!

Peluang yang baik takkan datang selalu tau.

Lepas baca ni, mohonlah!