Masih Menganggur? Apply Kerja Di GSC, 'Wayang Free!' Tak Payah Beratur Beli Tiket Lagi!

Haifa Nasir
by Haifa Nasir
Dec 12, 2018 pada 4:18 AM
Kategori: Jenis Pekerjaan

Dah masuk bulan Disember ni, tapi masih belum dapat mana-mana tawaran kerja lagi? Kawan-kawan lain dah hampir setahun dah dapat kerja! Tapi korang masih lagi terperuk kat rumah. Bila tengok kawan-kawan lain lepas habis kerja keluar lepak atau habiskan masa cuti hujung minggu tengok wayang rasa cemburu! Nak jugak ikut diorang berjimba.

Wuaaaa! Tapi duit takde. Nak mintak kat mak abah rasa berdosa pula, sebab gunakan duit diorang untuk 'enjoy' semata. Malu! Malu! Malunya!

Haa! apa kata korang cuba nasib 'apply' kerja dekat GSC atau lebih dikenali sebagai Golden Screen Cinema, ala syarikat panggung wayang terkemuka No.1 di Malaysia tu. Sebab korang akan dapat lebih banyak manfaat kalau korang jadi staff GSC tau! Yang paling 'best!' mesti la pass wayang PERCUMA! Fuh.. tak payah dah korang susah-susah nak beratur panjang untuk menonton filem kegemaran korang lepas ni. Nak nak  lagi ada diskaun staf yang diperuntukan khas untuk korang tau, seronok gila weh!

Selain tu ada juga manfaat 'durian runtuh' yang lain bakal korang nikmati! Antaranya diskaun staf, manfaat perubatan & pergigian. Paling sempoi! GSC juga ada sediakan aktiviti rekreasi untuk staff. Walawei! ini kerja ke datang untuk 'have fun' je? Uish.. Konfius tetiba.

Jangan risau kalau korang rasa kekok masa nak buat kerja, sebab latihan disediakan dan korang juga diwajibkan menjalani 'on job training' sehingga korang betul-betul mahir. Sekiranya GSC nampak yang korang ni memang berpotensi untuk dinaikan pangkat. Korang juga akan diberi Peluang peningkatan kerjaya ketahap yang lebih tinggi. Fuh! bestnya.

 


KETUA KRU & KRU

ONE UTAMA

(Gaji Lumayan | Pas wayang PERCUMA! |  Elaun perubatan & pergigian)

Kelayakan

  • Warganegara Malaysia
  • Calon mestilah sekurang-kurangnya mempunyai Sijil Sekolah Menengah /SPM/ /"O" Level dalam apa-apa bidang
  • Fresh Graduates digalakkan untuk memohon
  • Mestilah pandai melayan pelanggan
  • Berpengalama dalam bidang perkhidmatan (Customer Service) adalah kelebihan

 

Tanggungjawab

  • Memberikan khidmat pelanggan yang baik dan melayan serta memberi maklum balas kepada pelanggan.
  • Menjual tiket / makanan / minuman
  • Mematuhi SOP syarikat
  • Menguruskan urusan jual beli dan juga kewangan
  • Menyediakan makanan yang diminta mengikut standard syarikat
  • Memastikan dan mengekalkan semua fasiliti dan kebersihan mengikut standard syarikat.
  • Menjalankan tugas dengan berhati-hati dan mementingkan keselamatan.
  • Memastikan SOP & PAT dipenuhi.
  • Menjalankan sebarang tugas adhoc yang diberikan oleh pengurusan.

 

Manfaat Tambahan

  • Manfaat perubatan
  • Manfaat pergigian
  • Pas wayang percuma
  • Cuti komprehensif
  • Insurans kemalangan personal disediakan
  • Diskaun staff
  • Latihan semasa bekerja
  • Peluang mengembangkan kerjaya
  • Aktiviti rekreasi staf yang menyeronokan

 

>> KLIK SINI UNTUK MOHON JAWATAN DI GSC ONE UTAMA<<

 


KETUA KRU & KRU

BERJAYA TIMES SQUARE 

(Gaji Lumayan | Pas wayang PERCUMA! |  Elaun perubatan & pergigian)

Kelayakan

  • Warganegara Malaysia
  • Calon mestilah sekurang-kurangnya mempunyai Sijil Sekolah Menengah /SPM/ /"O" Level dalam apa-apa bidang
  • Fresh Graduates digalakkan untuk memohon
  • Mestilah pandai melayan pelanggan
  • Berpengalama dalam bidang perkhidmatan (Customer Service) adalah kelebihan

 

Tanggungjawab

  • Memberikan khidmat pelanggan yang baik dan melayan serta memberi maklum balas kepada pelanggan.
  • Menjual tiket / makanan / minuman
  • Mematuhi SOP syarikat
  • Menguruskan urusan jual beli dan juga kewangan
  • Menyediakan makanan yang diminta mengikut standard syarikat
  • Memastikan dan mengekalkan semua fasiliti dan kebersihan mengikut standard syarikat.
  • Menjalankan tugas dengan berhati-hati dan mementingkan keselamatan.
  • Memastikan SOP & PAT dipenuhi.
  • Menjalankan sebarang tugas adhoc yang diberikan oleh pengurusan.

 

Manfaat Tambahan

  • Manfaat perubatan
  • Manfaat pergigian
  • Pas wayang percuma
  • Cuti komprehensif
  • Insurans kemalangan personal disediakan
  • Diskaun staff
  • Latihan semasa bekerja
  • Peluang mengembangkan kerjaya
  • Aktiviti rekreasi staf yang menyeronokan

 

>>KLIK SINI UNTUK MOHON JAWATAN DI GSC BERJAYA TIMES SQUARE<<

 


Berminat? Jangan tunggu lagi!

Bertindak sebelum terlambat!

Mohon sekarang! Cepat!