Search

Kategori

    Mulai Esok, Jom Serbu Golden Screen Cinema, Semua Tiket Wayang RM 8 Sahaja!

    Izuan
    by Izuan
    Apr 05, 2017
    Kategori: Trending Semasa

    Sekarang kan tengah banyak movie best-best, biasanya kalau movie baru-baru ni harga tiket melambung-lambung mahalnya, tapi sekarang inilah peluang korang untuk terjah Golden Screen Cinemas (GSC) mulai 6 April hingga 30 Jun ini!

    Semua tiket boleh didapati dengan dengan harga RM 8 sahaja, jomlah ajak kawan-kawan buat movie marathon! Mesti rasa teruja! Nak tonton apa? Beauty & The Beast, Power Rangers, Life, Baby Boss? Semua boleh sebab tiket murah je! Jom tengok maklumat lanjut!

    Hanya RM 8! 

    6 April Hingga 30 Jun 2017

    Setiap Khamis, Jumaat & Sabtu Sahaja!

    Terhad 526 Unit Sehari!

    Pembayaran Melalui Visa Sahaja!

    Pembelian Melalui Laman Web GSC & Aplikasi Sahaja

    Rujuk Selanjutnya Disini

    Sumber

     

    Resume dah tip top, tapi kat mana pula cari kerja, jangan lah risau! Jom bawa resume anda yang gempak tu ke EKSPO Maukerja 2017 April ini!

    Sebelum terlambat lebih baik korang daftarkan diri ke EKSPO MAUKERJA 2017 yang bakal berlangsung 15 April 2017 (Sabtu) di KL GATEWAY MALL, KUALA LUMPUR. Banyak aktiviti yang menarik menanti anda seperti:

    • Melebihi 2,500 peluang pekerjaan terkini di KL & Selangor
    • Temuduga On The Spot!
    • Keputusan temuduga dalam 24 Jam
    • Career Talk
    • Career Consultation
    • RESUME DESIGN PERCUMA
    • Aktiviti Menarik menanti anda!

    Menarik? Cepat dapatkan Superpass untuk express ke tempat temuduga >> Klik untuk dapatkan Ticket Masuk Percuma

    Ekspo Maukerja 2017 Johor Edition telah kembali!

    Blog

    Penggunaan laptop atau desktop dah jadi seperti satu kemestian dalam kehidupan seharian kita. Lebih-lebih lagi bagi individu yang bekerja ataupun pelajar yang masih belajar. 

    Dec 04, 2017

    Bagi pelajar universiti mahupun kolej, cuti semester kebiasaannya akan mengambil masa selama dua hingga tiga bulan lamanya. Selalunya jarang-jarang tempat yang akan buka jawatan kosong untuk calon pekerja dalam masa yang sangat singkat. Ada tu memanglah, tapi tak banyak.

    Dec 04, 2017

    Zaman sekarang jenis pekerjaan bukanlah pengukur bagi kejayaan seseorang, jika dapat kerja yang 'elok' adakah ia mampu memberikan kepuasan yang anda impikan? Pepatah moden "keluar dari zon selesa jika ingin berjaya" itu ternyata benar. Buktinya, kecakalan mengharungi liku-liku kehidupan pengasas kosmetik Secret Of Beauty Aznora Baharom ini ternyata membuahkan hasil.

    Dec 07, 2017

    Bila bercakap soal interview kerja, dah macam-macam tips yang dikongsikan dan boleh dijadikan panduan menerusi internet, buku jawapan temuduga dan sebagainya. Tapi masih lagi ada sesetengah individu tetap membuat kesilapan ketika menghadiri sesi interview kerja.

    Dec 05, 2017

    Sudah lama tamatkan pengajian tetapi masih belum mendapat pekerjaan yang bersesuaian dalam bidang admin? Di sini ada LIMA kerja kosong yang boleh direbutkan khas untuk mereka yang menetap di Johor.

    Dec 06, 2017