Search

Kategori

  Mulai Esok, Jom Serbu Golden Screen Cinema, Semua Tiket Wayang RM 8 Sahaja!

  Izuan
  by Izuan
  Apr 05, 2017
  Kategori: Trending Semasa

  Sekarang kan tengah banyak movie best-best, biasanya kalau movie baru-baru ni harga tiket melambung-lambung mahalnya, tapi sekarang inilah peluang korang untuk terjah Golden Screen Cinemas (GSC) mulai 6 April hingga 30 Jun ini!

  Semua tiket boleh didapati dengan dengan harga RM 8 sahaja, jomlah ajak kawan-kawan buat movie marathon! Mesti rasa teruja! Nak tonton apa? Beauty & The Beast, Power Rangers, Life, Baby Boss? Semua boleh sebab tiket murah je! Jom tengok maklumat lanjut!

  Hanya RM 8! 

  6 April Hingga 30 Jun 2017

  Setiap Khamis, Jumaat & Sabtu Sahaja!

  Terhad 526 Unit Sehari!

  Pembayaran Melalui Visa Sahaja!

  Pembelian Melalui Laman Web GSC & Aplikasi Sahaja

  Rujuk Selanjutnya Disini

  Sumber

   

  Resume dah tip top, tapi kat mana pula cari kerja, jangan lah risau! Jom bawa resume anda yang gempak tu ke EKSPO Maukerja 2017 April ini!

  Sebelum terlambat lebih baik korang daftarkan diri ke EKSPO MAUKERJA 2017 yang bakal berlangsung 15 April 2017 (Sabtu) di KL GATEWAY MALL, KUALA LUMPUR. Banyak aktiviti yang menarik menanti anda seperti:

  • Melebihi 2,500 peluang pekerjaan terkini di KL & Selangor
  • Temuduga On The Spot!
  • Keputusan temuduga dalam 24 Jam
  • Career Talk
  • Career Consultation
  • RESUME DESIGN PERCUMA
  • Aktiviti Menarik menanti anda!

  Menarik? Cepat dapatkan Superpass untuk express ke tempat temuduga >> Klik untuk dapatkan Ticket Masuk Percuma

  Blog

  Tapi, pernah tak korang terfikir dengan mencuri duit satu sen ni boleh jadi jutawan? Ini adalah satu kisah benar yang terjadi pada tahun 1990 yang mengisahkan seorang pegawai bank yang bergaji biasa je menjadi kaya raya hanya dengan mencuri duit satu sen sahaja. 

  Feb 14, 2018

  Mengejar gaya hidup sampai sanggup jadi hamba hutang selama 9 tahun

  Feb 12, 2018

  Mungkin ada dalam kalangan pembaca di sini yang perasan tentang adanya peniaga yang menjual McNuggets McDonald's secara online. Menurut peniaga tersebut, nugget tersebut bukanlah nugget ala McD, homemade atau sebagainya, tetapi i memang 100% nugget keluaran McD.

  Feb 15, 2018

  Walaupun dah banyak kali dikongsi mengenai etika permohonan kerja yang betul, namun masih ramai lagi yang buat silap. Kesilapan yang sama jugak yang dibuat berulang kali. Nanti bila tak dapat kerja, mulalah buat tanggapan yang bukan-bukan. 

  Feb 16, 2018

  Agak keterlaluan apabila HR Manager ini memperlekehkan jobseeker kerana tidak fasih berbahasa Inggeris, sangat biadap dan tak profesional langsung!

  Feb 17, 2018