Search

Kategori

    Mulai Esok, Jom Serbu Golden Screen Cinema, Semua Tiket Wayang RM 8 Sahaja!

    Izuan
    by Izuan
    Apr 05, 2017
    Kategori: Trending Semasa

    Sekarang kan tengah banyak movie best-best, biasanya kalau movie baru-baru ni harga tiket melambung-lambung mahalnya, tapi sekarang inilah peluang korang untuk terjah Golden Screen Cinemas (GSC) mulai 6 April hingga 30 Jun ini!

    Semua tiket boleh didapati dengan dengan harga RM 8 sahaja, jomlah ajak kawan-kawan buat movie marathon! Mesti rasa teruja! Nak tonton apa? Beauty & The Beast, Power Rangers, Life, Baby Boss? Semua boleh sebab tiket murah je! Jom tengok maklumat lanjut!

    Hanya RM 8! 

    6 April Hingga 30 Jun 2017

    Setiap Khamis, Jumaat & Sabtu Sahaja!

    Terhad 526 Unit Sehari!

    Pembayaran Melalui Visa Sahaja!

    Pembelian Melalui Laman Web GSC & Aplikasi Sahaja

    Rujuk Selanjutnya Disini

    Sumber

     

    Resume dah tip top, tapi kat mana pula cari kerja, jangan lah risau! Jom bawa resume anda yang gempak tu ke EKSPO Maukerja 2017 April ini!

    Sebelum terlambat lebih baik korang daftarkan diri ke EKSPO MAUKERJA 2017 yang bakal berlangsung 15 April 2017 (Sabtu) di KL GATEWAY MALL, KUALA LUMPUR. Banyak aktiviti yang menarik menanti anda seperti:

    • Melebihi 2,500 peluang pekerjaan terkini di KL & Selangor
    • Temuduga On The Spot!
    • Keputusan temuduga dalam 24 Jam
    • Career Talk
    • Career Consultation
    • RESUME DESIGN PERCUMA
    • Aktiviti Menarik menanti anda!

    Menarik? Cepat dapatkan Superpass untuk express ke tempat temuduga >> Klik untuk dapatkan Ticket Masuk Percuma

    Blog

    Jauh dari tempat kerja punca cepat mati? Menarik betul info ini. Apa kaitannya antara jauh dari tempat kerja dengan kesihatan? Jenaka ataupun benar?

    Oct 11, 2017

    Bagi pengguna iPhone, ini adalah amaran tentang jenis dan taktik baru hacker 'pancing' pengguna untuk mendapatkan data yang manda memberi melalui ID Apple. Mereka akan membuat pop-up log masuk palsu yang seakan-akan sama seperti yang digunakan oleh Apple, ini sudah sedia maklum oleh pakar.

    Oct 14, 2017

    Kandungan dalam surat tersebut puji 'melambung-lambung' kononnya dia seorang 'mentor' yang telah memberikan sumbangan penting pembangunan professional pekerja itu kerana tunjuk ajar dan bimbingannya sepanjang berkhidmat di syarikat tersebut.

    Oct 12, 2017

    Ramai yang pening kepala nak buat pembayaran semula bagi pinjaman PTPTN. Cuba bayangkan, tak semua orang akan terus bekerja selepas tamat belajar. Ada yang masih menganggur dan belum bekerja, ada yang lepas kahwin terus jadi suri rumah dan mengharapkan suami untuk tanggung semuanya. Inilah antara faktor-faktor yang menghalang seorang peminjam untuk membayar hutang mereka dengan PTPTN.

    Oct 16, 2017

    Tujuannya di sini adalah kerana ada yang hantar email dengan subject "hihi" ataupun attach cover letter tapi body email langsung biarkan kosong macam tu je. Jangan lah buat kesilapan sebegitu. Mohon dengan tertib dan ikut panduan yang telah diajar ya. Kalau korang ikut cara ni, senang terus nak forward email application dekat bos! 

    Oct 13, 2017