Search

Kategori

    Nak Buat 'Extra Income' Tapi Masa Fleksibel? Rebut DUA Kerja Di Grab Kuantan, Pendapatan Hingga RM1,200, Bukan Driver Tau!

    Haziqah Muhamad
    by Haziqah Muhamad
    Jan 12, 2018
    Kategori: Jenis Pekerjaan

    Ramai yang buat sampai dua tiga kerja dalam satu masa demi mendapatkan extra income bagi menampung kehidupan. Namun, kekangan masa kadang kala menjadi penghalang untuk seseorang itu melakukan extra kerja. 

    Tetapi jika anda bekerja dengan Grab, anda berpeluang untuk mendapatkan pendapatan sehingga RM1,200 tau! Sesiapa saja boleh mohon kerja ini kerana permohonan adalah terbuka. Jangan jadikan tiada kenderaan sebagai alasan sebab anda tidak perlu menjadi driver Grab! 

    Kekosongan jawatan terbuka untuk warga Kuantan, Pahang. Berminat nak mohon? Klik link diberikan di bawah:


     

    (1) Part Time Recruiter (Driver Acquisition)

    (Pendapatan hingga RM1,200)

     

    Kelayakan

    • Minimum SPM
    • Nak buat side income sehingga RM1,200 sebagai part time
    • Mahir menggunakan Microsoft Excel
    • Kreatif dan bersungguh-sungguh untuk mencapai KPI / target
    • Seorang yang cekap belajar dan bermotivasi tinggi

     

    Tanggungjawab

    • Laksanakan tugas harian untuk perkenalkan Grab Platform
    • Follow up dengan pemandu supaya sentiasa aktif dengan Grab

     

    (2) Driver Acquisition Specialist​

    (Pendapatan hingga RM1,200)

     

    Kelayakan

    • Minimum SPM
    • Nak buat side income sehingga RM1,200 sebagai part time
    • Mahir menggunakan Microsoft Excel
    • Kreatif dan bersungguh-sungguh untuk mencapai KPI / target
    • Seorang yang cekap belajar dan bermotivasi tinggi

     

    Tanggungjawab

    • Laksanakan tugas harian untuk perkenalkan Grab Platform
    • Follow up dengan pemandu supaya sentiasa aktif dengan Grab

     

    Manfaat Tambahan

    • Peluang memiliki komisyen menarik
    • Waktu dan lokasi bekerja yang fleksibel (mengikut kesesuaian anda)
    • Tiada kenderaan sendiri? Tiada masalah
    • Waktu dan lokasi kerja yang fleksibel

     

    Lokasi Kerja

    • Kuantan, Pahang

     


     

    KLIK SINI UNTUK MOHON  >>> Part Time Recruiter (Driver Acquisition)

     

    KLIK SINI UNTUK MOHON >>> Driver Acquisition Specialist​

     

    Blog

    Harga murah, lagi-lagi kalau movie baru siapa yang tak nak? Ditambah lagi movie sekarang tengah best-best, sudah semestinya kami disini nak war-warkan kepada korang semua yang TGV Cinemas sekarang dah buat hal!

    Jan 16, 2018

    PTPTN ni satu hutang memang sudah menjadi tanggungjawab korang untuk langsaikan. Perlu difikirkan juga keperluan generasi yang akan datang untuk menyambung pelajaran, kerana mereka juga perlukan pinjaman kewangan. 

    Jan 13, 2018

    Ramai yang merungut memandangkan Whatsapp tidak boleh menyembunyikan status online apabila data dihidupkan. Tapi sekarang tidak lagi! Pengguna Whatsapp dah boleh hide status online tau!

    Jan 10, 2018

    Jumlah RM 1.06 itu boleh dikatakan banyak juga jika kita kerap melakukan transaksi. Boleh mengganggu kewangan kita tau

    Jan 11, 2018

    Zaman sekarang makin canggih, semua benda boleh buay DIY je, cuma rajin atau tak je. Misalnya, macam nak buat gambar passport sendiri, tak perlu susah-susah nak ke kedai bayar mahal-mahal untuk beberapa keping.

    Jan 15, 2018