[OPEN INTERVIEW] - Rebut Jawatan Kosong ARMT, Crew Atau Rider! RM1,700, Makan FREE & Ada Asrama*!

Haziqah Muhamad
by Haziqah Muhamad
Feb 18, 2019 pada 5:17 PM
Kategori: Jenis Pekerjaan

Wahhh, bulan Februari antara bulan yang paling banyak jawatan kosong dibuka ya! Lepas satu, satu lagi peluang Open Interview yang korang terbuka untuk korang yang betul-betul sedang mencari kerja sekarang ni. Bagi jobseeker, sudah tentu berita ni adalah berita yang menggembirakan untuk korang, kan?

Kali ini terdapat DUA Open Interview yang korang boleh pergi bagi merebut jawatan kosong sama ada Assistant Restaurant Manager Trainee, Crew mahupun Rider! Pendapatan yang ditawarkan cukup menarik sehingga RM1,700 sebulan! Eh bukan tu saja ye, ada banyak lagi manfaat lain yang disediakan termasuklah makan FREE dan juga kemudahan asrama*. 

Takkan korang nak sia-siakan peluang ni kot? Sekarang ni bukan senang nak dapat kerja, bila dah ada depan mata ni, rebutlah segera! 

 


 

Temuduga Terbuka | Asst. Restaurant Manager Trainee (Hingga RM 1700)

 

Date : 18/02/2019

Time : 10am – 3pm

Venue: Pizzahut Alor Gajah

Position: Assistant Restaurant Manager Trainee

 

>>> KLIK SINI UNTUK LIHAT INFO INTERVIEW <<<

 


 

ARMT | CREW | RIDER

 

Date: 20/02/2019

Time: 10am – 3pm

Venue: Pizzahut Anggerik Mas

Position: Crew, Rider & Assistant Restaurant Manager Trainee

 

>>> ARMT: KLIK SINI UNTUK LIHAT INFO INTERVIEW <<<

>>> CREW & RIDER: KLIK SINI UNTUK LIHAT INFO INTERVIEW <<< 

 


 

Jangan lupa hadirkan diri kedua-dua Open Interview ni ye!

Bawa dokumen yang diminta & save the date!