Orang Kuching & Johor, Lagi Peluang TEMUDUGA TERBUKA Korang Wajib Hadir, Hingga RM1,700 Siap Makan Tanggung!

Haziqah Muhamad
by Haziqah Muhamad
Feb 18, 2019 pada 8:00 PM
Kategori: Jenis Pekerjaan

Haa.. kalau korang dah lama jobless, apa kata korang rajinkan diri pergi temuduga terbuka di Pizza Hut cawangan Kuching dan Johor! Tak payah pun nak merantau jauh untuk dapatkan pengalaman kerja. Sebab peluang memang dah tersedia kat depan mata weh. Tinggal pilih je korang nak isi jawatan yang mana.

Ada dua jawatan yang ditawarkan (1) Jawatan sebagai Assistant Restaurant Manager Trainee (ARMT) gaji ditawarkan cukup lumayan tau sehingga RM 1,700 manakala dua lagi jawatan lain (2) Crew dan juga (3) Rider.

Lagi satu yang akan bantu korang rasa cukup dengan gaji yang ditawarkan tu, korang tak payah serabut pening kepala nak keluarkan lagi belanja untuk makan tengahari pulak sebab makanan staf disediakan secara PERCUMA tau! Memang seronok!

Apa lagi? Baca info temuduga di bawah ni dan terus save the date tau! Klik link yang disediakan untuk lihat lokasi kerja dan info lanjut.

 


 

TEMUDUGA TERBUKA | RESTAURANT CREW & RIDER

 

Date: 21/02/2019

Time: 10am – 3pm

Venue: Pizzahut Kota Sentosa

Interviewer: 

AM Andy (019-3846083)

Larry (019-3174186)

Position: Crew, Rider and Assistant Restaurant Manager Trainee

 

>>> KLIK SINI UNTUK LIHAT INFO TEMUDUGA <<<

 


 

TEMUDUGA TERBUKA | ASST. RESTAURANT MANAGER TRAINEE 

 

Date: 21/02/2019

Time: 10am – 3pm

Venue: Pizzahut Taman Century

Position: Crew, Rider and Assistant Restaurant Manager Trainee

 

>>> ARMT: KLIK SINI UNTUK LIHAT INFO TEMUDUGA <<<

>>> CREW & RIDER: KLIK SINI UNTUK LIHAT INFO TEMUDUGA <<<

 


 

Orang Kuching & Johor, yang nak cari kerja kosong tu, jangan sia-siakan peluang ni weh!

Tak perlu susah-susah merantau jauh dah!

Korang datang je ke Open Interview ni tau!