Search

Kategori

  Senheng Buka Lagi Tawaran Kerja! Jom Jadi Office Assistant Di Kota Kemuning!

  Aisya
  by Aisya
  Apr 21, 2017

  Memang tak percaya! Senheng di outlet Kota Kemuning membuka tawaran jawatan kosong sebagai Office Assistant. Gaji yang ditawarkan adalah sehingga RM1,900 sebulan. Bukan itu je, sebagai staff Senheng ada bermacam kelebihan yang bakal anda terima. Ini lah masanya untuk tamatkan pengangguran anda!

   

  Office Assistant

  > Klik sini untuk mohon: Office Assistant <

   

  Gaji dari RM1,500 sehingga RM1,900 sebulan

   

  Kelayakan

  • Sekurangnya lulusan Diploma dalam sebarang bidang
  • Mampu untuk bekerja di Kota Kemuning
  • Boleh berrmula dengan segera

   

  Tanggungjawab

  • Menguruskan service technician untuk mengumpul service set dari showroom
  • Menyemak jika set service sudah tiba
  • Menguruskan service set kepada supplier atau repairer
  • Print out service delivery order kepada technician
  • Menerima dan menghantar quotation

   

  Lokasi kerja

  Lokasi kerja sebagai Office Assistant ini adalah di Kota Kemuning, Selangor. Mari ramai-ramai yang duduk berdekatan dan masih lagi menganggur tamatkan pengangguran anda dengan bekerja di Senheng! 

  > Klik sini untuk mohon: Office Assistant <

  Blog

  Jauh dari tempat kerja punca cepat mati? Menarik betul info ini. Apa kaitannya antara jauh dari tempat kerja dengan kesihatan? Jenaka ataupun benar?

  Oct 11, 2017

  Bagi pengguna iPhone, ini adalah amaran tentang jenis dan taktik baru hacker 'pancing' pengguna untuk mendapatkan data yang manda memberi melalui ID Apple. Mereka akan membuat pop-up log masuk palsu yang seakan-akan sama seperti yang digunakan oleh Apple, ini sudah sedia maklum oleh pakar.

  Oct 14, 2017

  Kandungan dalam surat tersebut puji 'melambung-lambung' kononnya dia seorang 'mentor' yang telah memberikan sumbangan penting pembangunan professional pekerja itu kerana tunjuk ajar dan bimbingannya sepanjang berkhidmat di syarikat tersebut.

  Oct 12, 2017

  Ramai yang pening kepala nak buat pembayaran semula bagi pinjaman PTPTN. Cuba bayangkan, tak semua orang akan terus bekerja selepas tamat belajar. Ada yang masih menganggur dan belum bekerja, ada yang lepas kahwin terus jadi suri rumah dan mengharapkan suami untuk tanggung semuanya. Inilah antara faktor-faktor yang menghalang seorang peminjam untuk membayar hutang mereka dengan PTPTN.

  Oct 16, 2017

  Tujuannya di sini adalah kerana ada yang hantar email dengan subject "hihi" ataupun attach cover letter tapi body email langsung biarkan kosong macam tu je. Jangan lah buat kesilapan sebegitu. Mohon dengan tertib dan ikut panduan yang telah diajar ya. Kalau korang ikut cara ni, senang terus nak forward email application dekat bos! 

  Oct 13, 2017