Search

Kategori

    Senheng Buka Lagi Tawaran Kerja! Jom Jadi Office Assistant Di Kota Kemuning!

    Aisya
    by Aisya
    Apr 21, 2017

    Memang tak percaya! Senheng di outlet Kota Kemuning membuka tawaran jawatan kosong sebagai Office Assistant. Gaji yang ditawarkan adalah sehingga RM1,900 sebulan. Bukan itu je, sebagai staff Senheng ada bermacam kelebihan yang bakal anda terima. Ini lah masanya untuk tamatkan pengangguran anda!

     

    Office Assistant

    > Klik sini untuk mohon: Office Assistant <

     

    Gaji dari RM1,500 sehingga RM1,900 sebulan

     

    Kelayakan

    • Sekurangnya lulusan Diploma dalam sebarang bidang
    • Mampu untuk bekerja di Kota Kemuning
    • Boleh berrmula dengan segera

     

    Tanggungjawab

    • Menguruskan service technician untuk mengumpul service set dari showroom
    • Menyemak jika set service sudah tiba
    • Menguruskan service set kepada supplier atau repairer
    • Print out service delivery order kepada technician
    • Menerima dan menghantar quotation

     

    Lokasi kerja

    Lokasi kerja sebagai Office Assistant ini adalah di Kota Kemuning, Selangor. Mari ramai-ramai yang duduk berdekatan dan masih lagi menganggur tamatkan pengangguran anda dengan bekerja di Senheng! 

    > Klik sini untuk mohon: Office Assistant <

    Ekspo Maukerja 2017 Johor Edition telah kembali!

    Blog

    Penggunaan laptop atau desktop dah jadi seperti satu kemestian dalam kehidupan seharian kita. Lebih-lebih lagi bagi individu yang bekerja ataupun pelajar yang masih belajar. 

    Dec 04, 2017

    Bagi pelajar universiti mahupun kolej, cuti semester kebiasaannya akan mengambil masa selama dua hingga tiga bulan lamanya. Selalunya jarang-jarang tempat yang akan buka jawatan kosong untuk calon pekerja dalam masa yang sangat singkat. Ada tu memanglah, tapi tak banyak.

    Dec 04, 2017

    Zaman sekarang jenis pekerjaan bukanlah pengukur bagi kejayaan seseorang, jika dapat kerja yang 'elok' adakah ia mampu memberikan kepuasan yang anda impikan? Pepatah moden "keluar dari zon selesa jika ingin berjaya" itu ternyata benar. Buktinya, kecakalan mengharungi liku-liku kehidupan pengasas kosmetik Secret Of Beauty Aznora Baharom ini ternyata membuahkan hasil.

    Dec 07, 2017

    Bila bercakap soal interview kerja, dah macam-macam tips yang dikongsikan dan boleh dijadikan panduan menerusi internet, buku jawapan temuduga dan sebagainya. Tapi masih lagi ada sesetengah individu tetap membuat kesilapan ketika menghadiri sesi interview kerja.

    Dec 05, 2017

    Sudah lama tamatkan pengajian tetapi masih belum mendapat pekerjaan yang bersesuaian dalam bidang admin? Di sini ada LIMA kerja kosong yang boleh direbutkan khas untuk mereka yang menetap di Johor.

    Dec 06, 2017