Search

Kategori

    Senheng Buka Lagi Tawaran Kerja! Jom Jadi Office Assistant Di Kota Kemuning!

    Aisya
    by Aisya
    Apr 21, 2017

    Memang tak percaya! Senheng di outlet Kota Kemuning membuka tawaran jawatan kosong sebagai Office Assistant. Gaji yang ditawarkan adalah sehingga RM1,900 sebulan. Bukan itu je, sebagai staff Senheng ada bermacam kelebihan yang bakal anda terima. Ini lah masanya untuk tamatkan pengangguran anda!

     

    Office Assistant

    > Klik sini untuk mohon: Office Assistant <

     

    Gaji dari RM1,500 sehingga RM1,900 sebulan

     

    Kelayakan

    • Sekurangnya lulusan Diploma dalam sebarang bidang
    • Mampu untuk bekerja di Kota Kemuning
    • Boleh berrmula dengan segera

     

    Tanggungjawab

    • Menguruskan service technician untuk mengumpul service set dari showroom
    • Menyemak jika set service sudah tiba
    • Menguruskan service set kepada supplier atau repairer
    • Print out service delivery order kepada technician
    • Menerima dan menghantar quotation

     

    Lokasi kerja

    Lokasi kerja sebagai Office Assistant ini adalah di Kota Kemuning, Selangor. Mari ramai-ramai yang duduk berdekatan dan masih lagi menganggur tamatkan pengangguran anda dengan bekerja di Senheng! 

    > Klik sini untuk mohon: Office Assistant <

    Blog

    Tapi, pernah tak korang terfikir dengan mencuri duit satu sen ni boleh jadi jutawan? Ini adalah satu kisah benar yang terjadi pada tahun 1990 yang mengisahkan seorang pegawai bank yang bergaji biasa je menjadi kaya raya hanya dengan mencuri duit satu sen sahaja. 

    Feb 14, 2018

    Mengejar gaya hidup sampai sanggup jadi hamba hutang selama 9 tahun

    Feb 12, 2018

    Mungkin ada dalam kalangan pembaca di sini yang perasan tentang adanya peniaga yang menjual McNuggets McDonald's secara online. Menurut peniaga tersebut, nugget tersebut bukanlah nugget ala McD, homemade atau sebagainya, tetapi i memang 100% nugget keluaran McD.

    Feb 15, 2018

    Walaupun dah banyak kali dikongsi mengenai etika permohonan kerja yang betul, namun masih ramai lagi yang buat silap. Kesilapan yang sama jugak yang dibuat berulang kali. Nanti bila tak dapat kerja, mulalah buat tanggapan yang bukan-bukan. 

    Feb 16, 2018

    Agak keterlaluan apabila HR Manager ini memperlekehkan jobseeker kerana tidak fasih berbahasa Inggeris, sangat biadap dan tak profesional langsung!

    Feb 17, 2018