Aplikasi TERBAIK Untuk Ibu Yang Nak Tambah 'Income!' Boleh Cecah RM200++ Sebulan! Daftar Sini!

Haziqah Muhamad
by Haziqah Muhamad
Apr 18, 2019 pada 3:27 PM
Kategori: Jenis Pekerjaan

Ada ibu-ibu yang nak jana extra income tapi masih belum jumpa peluang? Alangkah seronoknya kalau sambil-sambil duduk rumah tu, duit masuk. Kan? Mana nak cari peluang kerja macam ni ye? Ada ke?

Haa, percaya tak kalau kami katakan yang anda boleh buat duit dengan menggunakan apps ni. Guna apps je boleh jana income? Ye, memang boleh! Anda pernah dengar aplikasi telefon pintar Gigagigs? Bagi yang tak tahu, GigaGigs Malaysia merupakan sebuah aplikasi mudah alih yang trusted dan telah disahkan oleh Koridor Raya Multimedia (MSC). Anda cuma perlu menyelesaikan tugasan yang diberikan melalui aplikasi tersebut. Tak lama pun, setiap tugasan cuma mengambil masa tak sampai 30 minit pun. Pejam celik dah siap!

Setiap minggu pasti akan ada tugasan baru untuk diselesaikan. Ada tugasan berkaitan survey, uji produk (testing) dan banyak lagi. Pastikan anda rebut setiap tugasan ini kalau nak rebut income sehingga RM200++! Lumayan weh! Takkan taknak cuba kot? Jangan risau, senang je nak register. Ikut tutorial mudah di bawah:

 


 

Download aplikasi Gigagigs Sekarang & Buat Duit Poket Segera!

Download Untuk Android >>> Gigagigs Google Play

Download Untuk iOS >>> Gigagigs Apple Store

 


 

Tutorial Buat Duit Poket Segera!

 

Langkah-langkah:

1. Muat turun aplikasi Gigagigs

 

2. Klik 'register'

 

 

 

3. Masukkan 'Lokasi'

 

4. Pilih tugasan yang disediakan

 

 


 

Download aplikasi Gigagigs Sekarang & Buat Duit Poket Segera!

Download Untuk Android >>> Gigagigs Google Play

Download Untuk iOS >>> Gigagigs Apple Store

 


 

Haa mudah kan? Banyak kelebihan jika anda jana income guna aplikasi Gigagigs ni. Antaranya:

  • Tak perlu report income tax!
  • Boleh dapat banyak income (ikut tahap kerajinan). Yang penting, setiap minggu confirm ada projek baru!
  • Aplikasi yang sangat dipercayai dan telah mendapat pengesahan MSC.
  • Kerja memang betul-betul senang! Habis kerja atau masa weekend, anda dah boleh mula selesaikan tugasan sambil berehat di rumah. 

 

**Walaupun terdapat banyak peluang untuk anda jana income di luar sana, namun aplikasi Gigagigs adalah salah satu medium terbaik dan sangat dipercayai! Aplikasi ni tak boleh beri income yang banyak, tapi sekurang-kurangnya anda boleh dapat extra duit poket untuk bayar komitmen yang lain seperti bil telefon, bil elektrik dan sebagainya. 

 


 

Aplikasi ni medium paling senang untuk anda buat duit tau!

Balik kerja, lepak depan TV sambil jaga anak pun boleh buat!

Apa lagi, download sekarang!