[Kerja Kosong Puchong] Hanya Kerja 5 Hari dengan Basic RM1,500 & Pelbagai Elaun RM250!

Haziqah Muhamad
by Haziqah Muhamad
Jun 14, 2019 pada 5:36 PM
Kategori: Jenis Pekerjaan

Korang tentu sedang mencari kerja selepas Hari Raya kan? Apa kata korang mohon kerja sebagai Operator Mesin (Machine Operator) di Benkert (Malaysia) Sdn Bhd! Gaji basic yang ditawarkan adalah hingga RM1,500 serta termasuklah pelbagai elaun menarik (RM250) seperti elaun makan dan shift sehingga RM100 dan elaun kedatangan RM150! Kerja pulak 5 hari seminggu sahaja tau! KWSP dari Majikan pulak 18%! Masyuknya!! Gaji pon tak pernah lambat, tepat-tepat pada 28 haribulan weh! Wow, bagus tu!

Bukan itu sahaja, cuti pun ada banyak jenis guys! Antaranya seperti cuti tahunan, cuti sakit, cuti perkahwinan (6 hari) dan juga cuti salin khas kepada golongan bapa (4 hari)! Peluang hanya datang sekali je! Jadi kalau tak mohon, memang rugi weh!

Lokasi kerja adalah terletak di sekitar Puchong. Bagi yang tinggal di kawasan berdekatan, korang dialu-alukan untuk mohon! Tak tahu cara nak mohon? Senang je! Klik terus link permohonan di bawah ni:

 


 

Operator Mesin (Machine Operator)

[Gaji Basic RM1,500 | Pelbagai Elaun RM250 | 5 Hari Bekerja]

 

Manfaat Tambahan
  • Basic hingga RM1,500 (Tepat pada 28Hb/ Bulan)
  • Pelbagai Elaun (RM250)
  • 5 Hari Bekerja
  • KWSP dari Majikan 18% (FUHHH TINGGI)!
  • Subsidi Makanan
  • Cuti Tahunan hingga 25 Hari!*
  • Cuti Perkahwinan (6 Hari)!
  • Cuti Salin Khas kepada Bapa (4 Hari)!
  • Cuti Sakit
  • Klinik Panel
  • Bonus Tahunan
  • Pelbagai Kemudahan (Bilik Sembahyang, Kantin, Kasut Perlindungan & Banyak Lagi!)

 

Kelayakan

  • Boleh bekerja 5 hari seminggu
  • Tidak memerlukan pengalaman

 

Tanggungjawab

  • Pastikan proses printing berjalan lancar seperti yang ditetapkan
  • Pastikan semua bahan yang digunakan adalah tepat
  • Bertanggungjawab terhadap kualiti printing
 

 


 

Sesiapa yang nak tukar angin tu, inilah masanya!

Klik link permohonan tu terus tau!

>>>>MOHON DI SINI<<<<