Search

Kategori

    Kerja 5 Hari Je, Fresh Grad Di Kuantan Boleh Raih Sampai RM 4,000 Di Grab. Bukan Driver Tau!

    Haziqah Muhamad
    by Haziqah Muhamad
    Jan 12, 2018
    Kategori: Jenis Pekerjaan

    Dengar sahaja ayat Grab ini, mesti tanggapan korang untuk jadi driver je kan? Nak dapatkan income tambahan, tak semestinya jadi driver Grab sahaja. Sebenarnya Grab juga ada membuka peluang pekerjaan kepada mereka yang berkelulusan SPM dan ke atas. Kerja yang begitu mudah dan pulangan yang masyuk! 

    Mohonlah kerja full time sebagai Recruiter (Driver Acquisition)  dan Sales Executive dengan pendapatan sehingga RM4,000 sebulan! Bukan saja full time, malah untuk yang nak bekerja part time pun ada! Selain fresh grad, anda yang mempunyai lulusan SPM pun boleh mohon sama tau! Jangan lepaskan peluang untuk mohon kerja ni. Kekosongan jawatan adalah di Kuantan, Pahang.

    Sesiapa saja boleh mohon kerja ini kerana permohonan adalah terbuka. Jangan jadikan tiada kenderaan sebagai alasan sebab anda tidak perlu menjadi driver Grab! Berminat nak mohon? Klik saja link di bawah:

     


     

    (1) Recruiter (Driver Acquisition)

    (Pendapatan hingga RM4,000 sebulan)

     

    (2) Sales Executive 

    (Pendapatan hingga RM4,000 sebulan)

     

    Kelayakan

    • Min SPM 
    • Fresh grad dialu-alukan untuk memohon
    • Pengalaman kerja sekurang-kurangnya setahun dalam bidang Sales & Marketing adalah satu kelebihan
    • Skil dan kemahiran yang tinggi dalam bidang pemasaran

     

    Tanggungjawab

    • Kerja sebagai satu pasukan untuk capai sasaran syarikat
    • Mengatur, merancang dan buat jadual lengkap untuk aktiviti jualan
    • Sediakan summary report setiap kali selesai kerja
    • Buat aktiviti harian bagi memperkenalkan Grab Platform
    • Lakukan follow up bagi memastikan pemandu aktif di Grab

     

    Manfaat Tambahan

    • Bonus sehingga RM1500 - RM2000 (jika capai KPI*)
    • 5 hari bekerja
    • Tidak memerlukan kenderaan 
    • Waktu dan tempat kerja fleksibel

     

    Lokasi Kerja

    • Kuantan, Pahang

     

    KLIK SINI UNTUK MEMOHON JAWATAN SEBAGAI RECRUITER (DRIVER ACQUISITION)

    KLIK SINI UNTUK MEMOHON JAWATAN SEBAGAI SALES EXECUTIVE


     

    (1) Part Time Recruiter (Driver Acquisition)

    (Pendapatan hingga RM1,200)

     

    Kelayakan

    • Minimum SPM
    • Nak buat side income sehingga RM1,200 sebagai part time
    • Mahir menggunakan Microsoft Excel
    • Kreatif dan bersungguh-sungguh untuk mencapai KPI / target
    • Seorang yang cekap belajar dan bermotivasi tinggi

     

    Tanggungjawab

    • Laksanakan tugas harian untuk perkenalkan Grab Platform
    • Follow up dengan pemandu supaya sentiasa aktif dengan Grab

     

    (2) Driver Acquisition Specialist​

    (Pendapatan hingga RM1,200)

     

    Kelayakan

    • Minimum SPM
    • Nak buat side income sehingga RM1,200 sebagai part time
    • Mahir menggunakan Microsoft Excel
    • Kreatif dan bersungguh-sungguh untuk mencapai KPI / target
    • Seorang yang cekap belajar dan bermotivasi tinggi

     

    Tanggungjawab

    • Laksanakan tugas harian untuk perkenalkan Grab Platform
    • Follow up dengan pemandu supaya sentiasa aktif dengan Grab

     

    Manfaat Tambahan

    • Peluang memiliki komisyen menarik
    • Waktu dan lokasi bekerja yang fleksibel (mengikut kesesuaian anda)
    • Tiada kenderaan sendiri? Tiada masalah
    • Waktu dan lokasi kerja yang fleksibel

     

    Lokasi Kerja

    • Kuantan, Pahang

     


     

    KLIK SINI UNTUK MOHON  >>> Part Time Recruiter (Driver Acquisition)

     

    KLIK SINI UNTUK MOHON >>> Driver Acquisition Specialist​

     

    Blog

    Harga murah, lagi-lagi kalau movie baru siapa yang tak nak? Ditambah lagi movie sekarang tengah best-best, sudah semestinya kami disini nak war-warkan kepada korang semua yang TGV Cinemas sekarang dah buat hal!

    Jan 16, 2018

    PTPTN ni satu hutang memang sudah menjadi tanggungjawab korang untuk langsaikan. Perlu difikirkan juga keperluan generasi yang akan datang untuk menyambung pelajaran, kerana mereka juga perlukan pinjaman kewangan. 

    Jan 13, 2018

    Ramai yang merungut memandangkan Whatsapp tidak boleh menyembunyikan status online apabila data dihidupkan. Tapi sekarang tidak lagi! Pengguna Whatsapp dah boleh hide status online tau!

    Jan 10, 2018

    Jumlah RM 1.06 itu boleh dikatakan banyak juga jika kita kerap melakukan transaksi. Boleh mengganggu kewangan kita tau

    Jan 11, 2018

    Zaman sekarang makin canggih, semua benda boleh buay DIY je, cuma rajin atau tak je. Misalnya, macam nak buat gambar passport sendiri, tak perlu susah-susah nak ke kedai bayar mahal-mahal untuk beberapa keping.

    Jan 15, 2018