Kerja 5 Hari Je, Fresh Grad Di Kuantan Boleh Raih Sampai RM 4,000 Di Grab. Bukan Driver Tau!

Haziqah Muhamad
by Haziqah Muhamad
Jan 12, 2018 pada 12:04 PM
Kategori: Jenis Pekerjaan

Dengar sahaja ayat Grab ini, mesti tanggapan korang untuk jadi driver je kan? Nak dapatkan income tambahan, tak semestinya jadi driver Grab sahaja. Sebenarnya Grab juga ada membuka peluang pekerjaan kepada mereka yang berkelulusan SPM dan ke atas. Kerja yang begitu mudah dan pulangan yang masyuk! 

Mohonlah kerja full time sebagai Recruiter (Driver Acquisition)  dan Sales Executive dengan pendapatan sehingga RM4,000 sebulan! Bukan saja full time, malah untuk yang nak bekerja part time pun ada! Selain fresh grad, anda yang mempunyai lulusan SPM pun boleh mohon sama tau! Jangan lepaskan peluang untuk mohon kerja ni. Kekosongan jawatan adalah di Kuantan, Pahang.

Sesiapa saja boleh mohon kerja ini kerana permohonan adalah terbuka. Jangan jadikan tiada kenderaan sebagai alasan sebab anda tidak perlu menjadi driver Grab! Berminat nak mohon? Klik saja link di bawah:

 


 

(1) Recruiter (Driver Acquisition)

(Pendapatan hingga RM4,000 sebulan)

 

(2) Sales Executive 

(Pendapatan hingga RM4,000 sebulan)

 

Kelayakan

  • Min SPM 
  • Fresh grad dialu-alukan untuk memohon
  • Pengalaman kerja sekurang-kurangnya setahun dalam bidang Sales & Marketing adalah satu kelebihan
  • Skil dan kemahiran yang tinggi dalam bidang pemasaran

 

Tanggungjawab

  • Kerja sebagai satu pasukan untuk capai sasaran syarikat
  • Mengatur, merancang dan buat jadual lengkap untuk aktiviti jualan
  • Sediakan summary report setiap kali selesai kerja
  • Buat aktiviti harian bagi memperkenalkan Grab Platform
  • Lakukan follow up bagi memastikan pemandu aktif di Grab

 

Manfaat Tambahan

  • Bonus sehingga RM1500 - RM2000 (jika capai KPI*)
  • 5 hari bekerja
  • Tidak memerlukan kenderaan 
  • Waktu dan tempat kerja fleksibel

 

Lokasi Kerja

  • Kuantan, Pahang

 

KLIK SINI UNTUK MEMOHON JAWATAN SEBAGAI RECRUITER (DRIVER ACQUISITION)

KLIK SINI UNTUK MEMOHON JAWATAN SEBAGAI SALES EXECUTIVE


 

(1) Part Time Recruiter (Driver Acquisition)

(Pendapatan hingga RM1,200)

 

Kelayakan

  • Minimum SPM
  • Nak buat side income sehingga RM1,200 sebagai part time
  • Mahir menggunakan Microsoft Excel
  • Kreatif dan bersungguh-sungguh untuk mencapai KPI / target
  • Seorang yang cekap belajar dan bermotivasi tinggi

 

Tanggungjawab

  • Laksanakan tugas harian untuk perkenalkan Grab Platform
  • Follow up dengan pemandu supaya sentiasa aktif dengan Grab

 

(2) Driver Acquisition Specialist​

(Pendapatan hingga RM1,200)

 

Kelayakan

  • Minimum SPM
  • Nak buat side income sehingga RM1,200 sebagai part time
  • Mahir menggunakan Microsoft Excel
  • Kreatif dan bersungguh-sungguh untuk mencapai KPI / target
  • Seorang yang cekap belajar dan bermotivasi tinggi

 

Tanggungjawab

  • Laksanakan tugas harian untuk perkenalkan Grab Platform
  • Follow up dengan pemandu supaya sentiasa aktif dengan Grab

 

Manfaat Tambahan

  • Peluang memiliki komisyen menarik
  • Waktu dan lokasi bekerja yang fleksibel (mengikut kesesuaian anda)
  • Tiada kenderaan sendiri? Tiada masalah
  • Waktu dan lokasi kerja yang fleksibel

 

Lokasi Kerja

  • Kuantan, Pahang

 


 

KLIK SINI UNTUK MOHON  >>> Part Time Recruiter (Driver Acquisition)

 

KLIK SINI UNTUK MOHON >>> Driver Acquisition Specialist​