McDonald's Cipta Menu Baru 'Chicken Rendang Pie,' Tak Perlu Tunggu Raya Weh!

Haziqah Muhamad
by Haziqah Muhamad
Feb 21, 2019 pada 2:20 PM
Kategori: Trending Semasa

Musim Prosperity Burger baru je habis. Mesti ada yang dah mula rindu dengan menu ni kan? Tapi korang tahu tak sekarang ni McDonald's dah ada menu baru? Lepas ni korang mesti takkan order menu yang sama punyalah sebab McDonald's dah ada menu baru, Chicken Rendang Pie! Mana peminat-peminat rendang? Dah mula terliur ke tu? Hehe.

 

 

Aduh, tengok gambar pun dah kecur dah ni. Selalunya kalau sebut pasal rendang, mesti kena tunggu Hari Raya baru boleh merasa makan rendang kan? Kali ni tak perlu pun! Pergi je McDonald's dan order Chicken Rendang Pie ni! 

 

Haa korang pun boleh order guna McDelivery!

 

Ada yang dah try ke? So, korang suka ke tak? Bolehlah share di ruangan komen nanti!