Nak Kerja Sediakan Asrama Percuma? Makan Free? Pendapatan RM2K Min SPM Di PJ? Apply Sini

Emma
by Emma
Apr 16, 2018
Kategori: Jenis Pekerjaan

Penat mencari kerja kosong tapi tak banyak pun yang jumpa. Hmmm susahnya! Pergi dari satu kedai ke kedai lain tanya, semuanya tak ada kekosongan. Sudah puas cari di surat khabar mahupun internet semuanya susah nak cari lebih-lebih bagi lepasan SPM ni. 

Bila ada pun, mesti nak kena tunggu sehingga berminggu-minggu untuk dapat respons, kan? Itu pun belum tentu dapat.Dengan keadaan ekonomi sekarang ni yang tak menentu. Hmm stresnya! 

Tapi kini korang dah tak perlu pening-pening kepala memikirkan soal kerja lagi sebab di McDonald's sekitar Petaling Jaya kini sedang mencari Penghantar Makanan segera! Ada 4 lokasi yang sedang buka kekosongan sekarang ni di sekitar Petaling Jaya.

Beruntung kalau dapat kerja di sini sebab pendapatan yang ditawarkan RM2,000 sebulan! Dah lah ada banyak elaun best yang disediakan seperti elaun petrol, elaun penghantaran, elaun OT dan banyak lagi!

Tak cukup dengan tu, pihak McDonald's juga turut menyediakan makanan dan minuman secara FREE dekat semua staffnya tau! Secara tak langsung, korang pun dapat berjimat tau. Tak payah susah-susah fikir pasal makan dah. Bukan setakat ni sahaja, setiap tahun ada kenaikan gaji dan 4x bonus setahun

Nak dipanggil interview segera? Klik terus link permohonan di bawah ni:

 


Penghantar Makanan 

Pendapatan RM2,000++ Sebulan

 

Kelayakan

  • Berumur 19 tahun dan ke atas.
  • Mempunyai motosikal sendiri.
  • Mempunyai lesen Sah (Kelas B2).
  • Pemohon haruslah warganegara Malaysia atau berstatus Permastautin Tetap.
  • Berpesonaliti menarik, bertenaga dan berkelakuan positif

Tanggungjawab

  • Menghantar produk makanan kepada para pelanggan dalam masa yang ditetapkan dengan cara yang profesional
  • Mengekalkan etika jalan raya yang baik kepada pengguna jalan raya yang lain
  • Sanggup membantu dalam operasi restoran sekiranya tiada penghantaran
  • Memastikan keadaan restoran bersih dan kemas.
  • Menghasilkan produk berkualiti dan layanan yang pantas dan mesra.

Manfaat tambahan

  • Pendapatan Bulanan RM2,000++
  • Elaun Penghantaran
  • Elaun Petrol
  • Elaun Motosikal
  • Elaun Telefon
  • Elaun Kerja Lebih Masa (OT)
  • Kenaikan Pangkat ke Assistant Manager Dalam6 Bulan
  • 4x Bonus Setahun
  • Makanan & Perubatan Percuma
  • Kenaikan Gaji Tahunan
  • Cuti Tahunan
  • Cuti Sakit
  • Pelbagai manfaat lagi!

 

Lokasi Kerja

(A)  McDonald’s Section 14No.2, Jalan 14/4, **** Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan

>>> KLIK SINI UNTUK MOHON <<<

 

(B)  McDonald's PJ Old Town No.66, Block Crystal, Jalan 1/19, **** Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan 

>>> KLIK SINI UNTUK MOHON <<<

 

(C)  McDonald's Kelana Jaya : No. 1, Units E104-E105, Jalan SS 6/2, Kelana Jaya, **** Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan 

>>> KLIK SINI UNTUK MOHON <<<

 

(D)  McDonald's Kota Damansara : Lot B, Jalan Cecawi 6/18A, Kota Damansara, **** Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan 

>>> KLIK SINI UNTUK MOHON <<<
 

*T&C

 


 

Lokasi kekosongan adalah di cawangan McDonald's sekitar Petaling Jaya.

Nak kerja cepat? Malas nak tunggu lama?

Mohon kerja ni sekarang sebab respons segera!